Tez Teslim Tarihi hk. (2. Güncelleme)

12.06.2020 Cum

Değerli Lisansüstü Öğrencilerimizin Dikkatine,

Covid 19 nedeniyle tez teslim tarihi 19.06.2020 mesai bitimine kadar uzatılmış olup, tez teslim işlemlerinin belirtilen tarihe kadar bitirilmiş, Tez danışman onay formunun Enstitü Öğrenci İşlerine teslim edilmiş olması gerekmektedir. Bu süreye kadar tez danışmanı onay formunu teslim etmeyen öğrencilerimizin dönemleri uzayacaktır.  Dönem hakkı olmayan  öğrencilerimizin kayıtları silinecektir.
Bilgilerinize.

Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürlüğü

Dear Graduate Students,
Due to Covid-19 Epidemic, the delivery date of theses has been extended until  June 19, 2020. Until this date, thesis submission procedures must be completed and the thesis advisor approval form must be submitted to the Institute Student Affairs. Otherwise, the education period of the students who do not submit the thesis advisor's approval form within the deadline will be extended for another semester. On the other hand, the Students who do not have the right to extend for another semester will be deregistered.
Sincerely,

Graduate Education Institute Directorate