Sosyal Bilimler Enstitüsü - sbe@gelisim.edu.tr

Süpervizyon Dersi Hakkında (2019-2020 Bahar)

Prof. Dr. Emine Zinnur KILIÇ 'ın Süpervizyon Dersi, bu dersi seçen Klinik Psikoloji yüksek lisans programı öğrencileri için aşağıdaki adreste yürütülecektir. (Sistemde DERSLİK olarak görüntülenen dersin yürütüleceği Süpervizyon danışmanlık merkezi adres bilgileri aşağıdadır.)

D Şubesi
Her Salı Saat 18:00
Tepecik Yolu No:1 Daire 10 Akmerkez Karşısı Etiler
Tel : 0543 684 12 50
Prof. Dr. Emine Zinnur KILIÇ
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Doç. Dr. Elif MUTLU ' nun Süpervizyon Dersi, bu dersi seçen Klinik Psikoloji yüksek lisans programı öğrencileri için aşağıdaki adreste yürütülecektir. (Sistemde DERSLİK olarak görüntülenen dersin yürütüleceği Süpervizyon danışmanlık merkezi adres bilgileri aşağıdadır.)

K Şubesi
Her Pazartesi Saat 18:00
Adres : Caddebostan Mah. Operatör Cemil Topuzlu Cad. Deniz Apt. No:66/5 Kadıköy
Tel: 0542 396 62 63
Doç. Dr. Elif MUTLU

Prof. Dr. Mehmet Gökşin KARAMAN’ ın Süpervizyon Dersi, bu dersi seçen Klinik Psikoloji yüksek lisans programı öğrencileri için aşağıdaki adreste yürütülecektir. (Sistemde DERSLİK olarak görüntülenen dersin yürütüleceği Süpervizyon danışmanlık merkezi adres bilgileri aşağıdadır.)

F Şubesi
Her Pazartesi Saat 18:00
Bağdat Caddesi, Ak Apt. No:270 Kat:4 / 13
Caddebostan / Kadıköy / İstanbul
Tel :0533 168 30 40 – 0216 467 05 81
Prof. Dr. Mehmet Gökşin KARAMAN

Prof. Dr. Ömer SAATÇİOĞLU’ ın Süpervizyon Dersi, bu dersi seçen Klinik Psikoloji yüksek lisans programı öğrencileri için aşağıdaki adreste yürütülecektir. (Sistemde DERSLİK olarak görüntülenen dersin yürütüleceği Süpervizyon danışmanlık merkezi adres bilgileri aşağıdadır.)

G Şubesi
Her Cuma Saat 18:00
Sıracevizler Cad. No:53 Daire :16 Akın Apt. Şişli / İstanbul
Tel: 0212 661 58 69  - 0532 416 22 66
Prof. Dr. Ömer SAATÇİOĞLU

Dr. Öğr. Üyesi Necip ÇAPRAZ 'ın Süpervizyon Dersi, bu dersi seçen Klinik Psikoloji yüksek lisans programı öğrencileri için aşağıdaki adreste yürütülecektir. (Sistemde görüntülenen adres ve derslik doğrudur. Ders Lisansüstü derslerin yürütüldüğü bina ve dersliktedir. Tez Savunma Odası- Mimar Sinan Tez Odası)

J Şubesi
Her Cuma Saat 18:00
İstanbul Gelişim Üniversitesi
Enstitüler Yerleşkesi
G Blok Tez Savunma Odası -
 Mimar Sinan Tez Odası
Dr. Öğr. Üyesi Necip ÇAPRAZ

Dr. Öğr. Üyesi Onur Okan DEMİRCİ 'nin Süpervizyon Dersi, bu dersi seçen Klinik Psikoloji yüksek lisans programı öğrencileri için aşağıdaki adreste yürütülecektir. (Sistemde DERSLİK olarak görüntülenen dersin yürütüleceği Süpervizyon danışmanlık merkezi adres bilgileri aşağıdadır.)

H Şubesi
Her Salı Saat 18:00