Sosyal Bilimler Enstitüsü - sbe@gelisim.edu.tr

KLİNİK PSİKOLOJİ - SÜPERVİZYON DERSİ HK.

***Ders Kaydını tamamlamış öğrencilerimiz için programların hatalı olması durumunda 5 Ekim tarihine kadar güncelleme yapmaları gerekmektedir.

Prof. Dr. Emine Zinnur KILIÇ 'ın Süpervizyon Dersi, bu dersi seçen Klinik Psikoloji yüksek lisans programı öğrencileri için Aşağıdaki adreste yürütülecektir. (Sistemde AMFİ olarak görüntülenen dersin yürütüleceği Süpervizyon danışmanlık merkezi adres bilgileri aşağıdadır.)

A Şubesi
Her Salı Saat 18:00
Tepecik Yolu No:1 Daire 10 Akmerkez Karşısı Etiler
Tel : 0543 684 12 50
Prof. Dr. Emine Zinnur KILIÇ
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Doç. Dr. Elif MUTLU ' nun Süpervizyon Dersi, bu dersi seçen Klinik Psikoloji yüksek lisans programı öğrencileri için Aşağıdaki adreste yürütülecektir. (Sistemde AMFİ olarak görüntülenen dersin yürütüleceği Süpervizyon danışmanlık merkezi adres bilgileri aşağıdadır.)

B Şubesi
Her Pazartesi Saat 18:00
Adres : Fransız Lape Hastanesi – Konferans Salonu / 19 Mayıs, Mayıs Mahallesi Büyükdere Cad. No:18, 34360 Şişli/İstanbul
Tel: 0542 396 62 63
Doç. Dr. Elif MUTLU
Prof. Dr. Mehmet Gökşin KARAMAN’ ın Süpervizyon Dersi, bu dersi seçen Klinik Psikoloji yüksek lisans programı öğrencileri için Aşağıdaki adreste yürütülecektir. (Sistemde D-101 olarak görüntülenen dersin yürütüleceği Süpervizyon danışmanlık merkezi adres bilgileri aşağıdadır.)

C Şubesi
Her Pazartesi Saat 16:00
Bağdat Caddesi, Ak Apt. No:270 Kat:4 / 13
Caddebostan / Kadıköy / İstanbul
Tel :0533 168 30 40 – 0216 467 05 81
Prof. Dr. Mehmet Gökşin KARAMAN
Prof. Dr. Ömer SAATÇİOĞLU’ ın Süpervizyon Dersi, bu dersi seçen Klinik Psikoloji yüksek lisans programı öğrencileri için Aşağıdaki adreste yürütülecektir. (Sistemde AMFİ olarak görüntülenen dersin yürütüleceği Süpervizyon danışmanlık merkezi adres bilgileri aşağıdadır.)

D Şubesi
Her Cumartesi Saat 13:00