KLİNİK PSİKOLOJİ (TEZLİ/TEZSİZ)

Yüksek Lisans Programlar Arası (Tezli / Tezsiz) Geçiş Başvuru sonuçlar

05.02.2019 Sal
        TEZSİZ yüksek lisans programından TEZLİ  yüksek lisans programına geçiş başvuruları kabul edilen aşağıdaki öğrencilerin, en geç 08 Şubat 2019 Cuma günü saat 15.00’a kadar Enstitü öğrenci işlerine şahsen başvurarak geçiş işlemlerini tamamlamaları gerekmektedir.
        NOT: Belirtilen tarihe kadar geçiş işlemlerini tamamlamayan ASİL öğrencilerin yerine YEDEK öğrenciler alınacaktır.

TEZLİ yüksek lisans programından TEZSİZ  yüksek lisans programına geçiş başvuruları kabul edilen aşağıdaki öğrencilerin, en geç 08 Şubat 2019 Cuma günü saat 15.00’a kadar Enstitü öğrenci işlerine şahsen başvurarak geçiş işlemlerini tamamlamaları gerekmektedir.

İldili dosyayı indirmek için tıklayınız.

Adres